Скандал след скандал тресат ГКПП Лесово през последните две седмици. Колегите

...
Скандал след скандал тресат ГКПП Лесово през последните две седмици. Колегите
Коментари Харесай

Скандал взриви ГКПП Лесово! Шеф на съд, тормозел бременна служителка, тя абортирала

Скандал след скандал тресат Граничен контролно-пропусквателен пункт Лесово  през последните две седмици. Колегите от бургаския уебсайт Флагман.бг получиха фрапантен сигнал против шеф на бранш, за който знаем, че е заведено дело за тормоз над служителка, а друг граничен служител на реда е проверяван по сигнал, че си е изискал рушвет от водач на турски тир.

П. Г., който въртял бизнес с коли, все още е съден за нанесени телесни повреди над подчинено лице. Твърди се, че този чиновник е упражнил тормоз над бременна гранична полицайка от същото Граничен контролно-пропусквателен пункт. Жената от своя страна твърди, че е изгубила бебето след импровизиран аборт, разследване на издевателството, който й се налагал от няколко месеца.

Проверка на сътрудниците от Флагман.бг откри, че има и заведено гражданско дело от служителката.

Другият случай е от 8 юни, когато е получен сигнал на тел. 112 от водач на турски тир, че граничен полицай му е изискал рушвет, с цел да го пропусне в България. В момента по случая тече инспекция, а униформеният И. Д. от Любимец пратен на зелена граница. Това се случва за повторно в границите на година, И. Д. е отхвърлен по сигнал, по данни от наш източник – за него има голям брой сигнали по същия мотив.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР